Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Den velklædte mand

Den velklædte mand

Torsten Grunwald: Den velklædte mand. Udgivet november 2014. 1. udgave. 1. oplag. 176 sider. Halvbind. 349.95 kr. ISBN 978-87-7695-362-1.

Tilrettelagt af Bjørn Ortmann, illustreret af Hans Ole Madsen.

Køb

Mange mænd klæder sig tilfældigt, andre følger modens sidste skrig. Men der er også en tredje vej: klassisk herremode. I denne bog giver Torsten Grundwald uundværlige råd til, hvordan man bliver en bedre klædt mand - fra top til tå, inderst til yderst.

Med over 450 illustrationer serverer forfatteren, der ved alt om klassisk herremode, en praktisk guide til valget af en komplet klassisk herregarderobe, som omfatter det formelle jakkesæt, den mere uformelle sportsjakke med frit valg af bukser, det afslappede trøjedress og sidst, men ikke mindst, tøjet til de helt særlige lejligheder, herunder smoking og kjole og hvidt.

Men hvilke skjorter, slips, sko, strømper, manchetter og andet tilbehør passer til hvad? Og hvilket snit, farve, mønster og stof skal man vælge? Med hjerneforskeren Peter Lund Madsen som indlevende model giver Torsten Grunwald svarene på disse og mange andre spørgsmål i denne første bog om emnet på dansk.

”Jeg kan med god samvittighed erklære, at bogen indeholder alt, hvad man som mand behøver at vide om klassisk herremode. Læs den for fornøjelsens skyld og som et stykke dannelsesarbejde. Mit bedste råd er: Brug din nyerhvervede viden til at planlægge og raffinere dine tøjindkøb. Begynd for eksempel med en rigtig god og mindre formel sportsjakke, der tilpasses hos skrædderen, og overvej situationen derfra. Tænk dig om, og køb kun, hvad du behøver, så vil du til sidst have en forbavsende lille garderobe, der er til daglig glæde og gavn.”

Fra Peter Lund Madsens forord.