Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid

Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid

Clemens J. Setz: Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid. Udgivet oktober 2014. 1. udgave. 1. oplag. 284 sider. Hæftet. 279,95 kr. ISBN 978-87-7695-323-2.

Tilrettelagt af Åse Eg Jørgensen, oversat af Jacob Jonia.

Køb

En kvinde overtaler sin kæreste til at spærre hende inde i et bur i sit køkken. En oldgammel digter i en jernseng, der selv bliver pragtstykket i et litteraturarkivs samling. Og Lilly der efter en usædvanlig hård arbejdsdag må konstatere, at der ”var vokset små vinger frem på hendes skulderblade: beskidte, lyserøde og tilsyneladende skrøbelige hudfolder, der kløede som myggestik, og som hun endda kunne bevæge lidt op og ned, hvis hun virkelig anstrengte sig.”

Den unge østrigske forfatter Clemens J. Setz er en sensation i ny tysksproget litteratur. Hans novellesamling Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid modtog i 2011 Leipzig-bogmessens pris, en af de største litterære udmærkelser i tysk litteratur. Hans seneste roman, Indigo, var shortlistet til Deutscher Buchpreis 2012 og udkommer på dansk fra Forlaget Vandkunsten i 2015.

Clemens J. Setz er født 1982 og uddannet matematiker. Han er også overtonesanger og en habil amatørtryllekunstner.

Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid er oversat af Jacob Jonia efter Die Liebe zur Zeit des Mahlstädter Kindes (Suhrkamp Verlag, 2011).

Novellesamlingen Kærligheden på Mahlstädterbarnets tid modtog i 2011 Leipzig-bogmessens pris.