Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Grød

Grød

Lasse Skjønning Andersen: Grød. Udgivet november 2012. 1. udgave. 1. oplag. 168 sider. Indbundet, illustreret. 249,95 kr. ISBN 978-87-7695-296-9.

Udsolgt

Bogen kan fås i 2. udgave her

I denne kogebog giver grødkokken Lasse Skjønning Andersen sit bud på, hvordan man kan variere og løfte grødprincippet til nye kulinariske højder, uanset om det drejer sig om morgengrød, dessertgrød eller internationale middagsretter, som f.eks. risotto og daal.

Udgangspunktet for en god grød er respekt for traditionerne, de bedste råvarer og ikke mindst balancen mellem forskellige smage og konsistenser. Det gør sig især gældende i de mange forskellige forslag til toppings, som forfatteren har udviklet i sit grødlaboratorium.

Lasse Skjønning Andersen er især optaget af det nordiske køkken – både det gamle og det nye – men går ikke af vejen for at bringe de bedste opskrifter fra hele verden i nye og personlige fortolkninger.

Lasse Skjønning Andersen driver til daglig verdens formodentlig første grødbar, GRØD, i Jægersborggade på Nørrebro i København.