Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Børnenes livretter

Børnenes livretter

Kirsten Almind: Børnenes livretter. Udgivet december 2010. 1. udgave. 1. oplag. 160 sider. Hæftet. 249 kr. ISBN 978-87-7695-159-7.

Køb

MAD TIL BØRN – HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Hvad skal man byde små børn når de ikke længere ernæres af mors bryst eller af grød- og mosretter?

Det har Kirsten Almind et svar på. Maden skal være enkel og uprætentiøs og så skal den serveres på en overskuelig måde. Ruskomsnusk og ting der bliver rodet sammen i én pærevælling, er ikke vejen til barnets sarte smagsløg. Kirsten Almind har ikke været på jagt efter det sidste skrig fra Paris eller Den Anden Side af Jordkloden, men bringer derimod en række opskrifter der bygger på sæsonens danske råvarer og madtraditioner og et lille, nøje udvalg fra fremmede gryder.

Opskrifterne i Børnenes livretter er så enkle, at selv uøvede forældre vil kunne tilberede sunde og velsmagende retter til deres børn. Bogens forfatter har i over 20 år lavet mad til børn i en daginstitution, og alle opskrifterne er derfor grundigt gennemprøvede og ikke mindst godkendt af utallige børn og voksne. Med denne bog giver hun sine bedste opskrifter videre til forældre til børn i alderen 1-6 år.