Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Jørgen Ingmann og digterne » Pressen skrev

Pressen skrev

"En dreng med en dejlig guitar ..."
Jørgen Ingmann og digterne, en af de smukkeste cd-udgivelser, jeg nogensinde har siddet med i disse mine hænder. Tilrettelagt (frem for designet, yes sir) af Allan Daastrup er indpakningen så smuk, at jeg var lige ved at besvime, da jeg fiskede løjseren ud af den forede kuvert. Cd’en som medie synger givetvis på sidste vers, men måske ville vi i højere grad have taget det til vores hjerter, hvis en sådan præsentation havde været norm frem for undtagelse. Miraklet er dog gemt på den medfølgende cd (...) Måden digtenes rytmer går i et med musikkens er ganske enkel genial. Klaus Lynggard, Information, 4. januar 2010. Læs hele anmeldelsen her.

Flot cd med digte og musik
Med denne cd formår Søren E. Jensen at få den ofte højrflyvende digtgenre ned på det plan, som den egentlig udsrpinger af: Det alment menneskelige, for et digt kan først og sidst bestå, hvis det på en eller anden made har rod i noget, vi alle sammen – abstrake begreber eller ej – kan relatere til. Alene at kunne gøre det er en bedrift i sig selv, og derfor fortjener multikunstner Jensen en ydmyg tak for sit modige, dannede og folkelige projekt. Bo Nygaard Larsen, Folkekirken i Roskilde Stift, 5. oktober 2009.

Ekko fra ingmannsland
Jørgen Ingmann forlod rampelyset helt i 1982, men er aktuel med en ny plade, der kombinerer hans mesterskab som guitarist med en perlerække af danske forfattere. Henrik Sejerkilde interviewer Jørgen Ingmann og Søren E. Jensen, Århus Stiftstidende, Dagbladet Holstebro-Struer, Dagbladet Ringkjøbing-Skjern, Viborg Stifts Folkeblad, 12. september 2009.

Når ordene letter (fire ud af seks stjerner)
Om end Ingmanns distinkte, melodiske guitarspil ikke umiddelbart synes at være den oplagte ledsager til oplæsning af modernistisk poesi fra koryfæer som Per Højholt, Klaus Rifbjerg, Henrik Nordbrandt m.fl. Men det fungerer faktisk overbevisende. Godt hørt, Søren. Ekstra Bladet, 5. september 2009.