Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Breve fra min have

Breve fra min have

Sven-Ingvar Andersson: Breve fra min have. Udgivet november 2009. 01. udgave. 01. oplag. 135 sider. Indbundet. 299 kr. ISBN 978-87-7695-146-7.

Udsolgt
I Breve fra min have skriver professor, arkitekt Sven-Ingvar Andersson - delvist fiktive - breve om sin have til levende bekendte og til afdøde venner som Karen Blixen, Jomfru Maria, Gertrude Stein, C.Th. Sørensen og Albrecht Dürer.
Breve fra min have er en bog om havens filosofi, skrevet for enhver, der har lyst til læse med over skulderen på en af Skandi­naviens største havearkitekter. Det er spirituelt, morsomt og dybt alvorligt. For Sven-Ingvar Andersson var haven ikke en hobby, men et sted hvor erfaringer, drømme og virkelighed mødes.
Breve fra min have er gennemillustreret med Sven-Ingvar Anderssons fotos og tegninger fra hans egen have i Skåne.
Bogen er redigeret af haveskribenten Lotte Möller, Lund, og har indledning af Katarina og Sten Dunér, hvis bog, Den gyllene trädgaard, er en nyklassiker i svensk have­litteratur. Professor Steen Høyer har skrevet forordet. Bogen udkom posthumt i Sverige i 2008, og kan nu fås i dansk oversættelse ved Annemarie Lund.