Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Grønlandsforskeren Alfred Wegener og de drivende kontinenter » Pressen skrev

Pressen skrev

Yderst anbefalelsesværdig

"Denne velskrevne og gennemillustrerede bog er så spændende, at man ganske enkelt ikke har lyst til at lægge den fra sig, når man først er kommet i gang. (...) Jeg kan kun anbefale bogen på det varmeste - kombinationen af faktuelle oplysninger om Wegener og de mennesker, der har haft betydning for hans virke og liv, har resulteret i en fortræffelig publikation."

Ulla V. Hjuler, GeologiskNyt, februar 2008.

Wegeners vide verden

"... en velskrevet og fint illustreret bog fra dengang, der endnu var naturforskere til. Wegener var en ener, som efterlod sig en storslået arv (...). Den giver et spændende indblik i en tid og et liv."

Christian Graugaard, Politiken, 26. januar 2008.

Lektørudtalelse

"En fint formidlet biografi om en tysk naturvidenskabsmand, der indskrev sig i dansk polarforsknings historie."

Anny Skov Madsen, Lektørudtalelse, marts 2008.

Sammenhængskraft

"En letlæst, men indsigtsfuld bog om en af de mange, der var draget af Grønland - og som endte deres dage der. Henrik Sejerkilde,"

Dagbladet Holstebro, Struer, 24. november 2007

Pressen skrev om 1. udgaven

"Bogen kan anbefales til alle, der interesserer sig for personligheder i verdenshistroien, der har flyttet væsentligt på tingene uden de store armbevægelser... Man er i godt selskab hele tiden, mens man læser bogen. Martin Ghisler, direktør for Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelser.

Dette er en god bog om en af de store i naturvidenskaben. Valdemar Poulsen i Varv.

Mogens Rud evner - ligesom sin hovedperson - at formidle et stort stof klart og koncentreret. det er en smukt skrevet bog."

Karen Nørregaard, Kristeligt Dagblad, 2007

En dejlig lille, spændende bog , der til tider kan være svær at slippe - lige meget om man med Wegener går i højden med luftballon, bevæger sig op over gletschere eller hen over den grønlandske indlandsis, og foretager målinger undervejs - eller blot følger forskningsmiljøet, hvor flere herunder Alfred Wegener, fremstår som frem synede og energiske individer. Mogens K. Hansen, DAGU, november 2007.