Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Johannes breve » Pressen skrev

Pressen skrev

En klog kvindes beretninger

... den mest dramatiske bog, jeg har læst i mange år. Jeg synes at det er en blændende god bog ... Den fortjener at blive læst af rigtig mange.

Ellen Rohde, fred & frihed, nr. 3 2007

'Det er ondt som ind i helvede'

Bogen handler om de små ting. Om de forhold som præger - og forpester - palæstinensernes hverdag, men som alt for sjældent finder vej til medierne, da det kræver, at man opholder sig i området i længere tid for at observere netop de små ting. (...) Djurhuus' styrke er, at hun kommer til en region og en konflikt, som hun tilsyneladende ikke kender meget til, men som hun knytter sig til gennem sit job. Hun lærer stedet og menneskene at kende, og hun gør det med åbne øjne og et åbent sind.

Michael Irving Jensen, Information, 16. november 2007

Velskrevet, men naiv

Johanne Djurhuus er uhyre velformulerende. Det er - ikke mindst for læsere, som har rejst i området - en fornøjelse at læse hendes formuleringer - om man så er enig eller ej! Sproget er sprudlende og varieret og fyldt med overraskelser. Steen Rasmussen, Jydske Vestkysten, 8. juni 2007

"Det er en vedkommende bog med bred appel, skrevet af en moden og erfaren kvinde, holdt i en nøgtern og samtidig livfuld stil, der kun ind imellem bliver følelsesladet, og som lettes af strejf af barsk humor ... Hun fører os om bag alle politiske spilfægterier og giver en levende beskrivelse af palæstinensernes vanskelige situation.

Jytte Kjær Schou, i lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscenter.