Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Pantomimeteatret

Pantomimeteatret

Annett Ahrends, Henrik Lyding: Pantomimeteatret. Udgivet juli 2008. 01. udgave. 01. oplag. 144 sider. Hæftet. 179 kr. ISBN 978-87-7695-050-7.

Tilrettelagt af Juliane Lenz, illustreret af Annett Ahrends.

Udsolgt

Tivolis Pantomimeteater er et af de mest traditionsrige teatre i Europa. Denne bog går tæt på danserne, forestillingerne og livet bag påfuglen og giver de klassiske figurer, Harlekin, Columbine, Pjerrot og Kassander liv og personlighed.

Op mod en million mennesker – turister såvel som danskere – ser teatrets forestillinger i løbet af en sommer-sæson!

Annett Ahrends har med sit kamera fulgt teatret på tæt hold gennem to sæsoner. Hun fandt en verden fuld af traditioner, atmosfære, særprægede mennesker og et meget specielt arbejdsmiljø bag det verdensberømte påfugle-fortæppe.

Resultatet er et enestående dokumentarisk og stemningsfyldt billedmateriale. Tæt på de mange mennesker, der arbejder på og bag scenen, giver det et sjældent indblik i prøverne og de mange kunstneriske og tekniske overvejelser, der ligger bag den lange række af pantomimer og balletter, der opføres i løbet af sæsonen.

Fotografierne fortæller om situationer fra dagligdagen, hvor mimerne og danserne udfolder al deres spillelyst og talent på scenen.