Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet) » Sura 2: Koen » Vers 196

Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet)

Sura 2 (Koen) vers 196

I skal gennemføre valfarten og helligdomsbesøget for Gud! Hvis I bliver afskåret derfra, skal I sende en sådan offergave, som falder jer let. I skal ikke rage hovedet, før offergaven er ankommet til slagtestedet! Hvis nogen blandt jer er syg eller har en hovedskade, kan han løskøbe sig ved faste, frivillig almisse eller et slagtoffer. Når I så er i sikkerhed, skal den, der vil benytte sig af at slå helligdomsbesøget sammen med valfarten, yde en sådan offergave, som falder ham let. Den, der ikke har råd, skal faste i tre dage under valfarten og i syv dage efter hjemkomsten, ti dage i alt. Dette gælder for dem, hvis slægt ikke er bosiddende ved det fredhellige bedehus. Frygt Gud! I skal vide, at Gud er streng til at straffe!


Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet). Udgivet november 2006. 1. udgave. 1. oplag. 544 sider. Indbundet. 399 kr. ISBN 87-91393-95-7.

Køb

Enhver form for kopiering af teksten er forbudt i henhold til lov om ophavsret, og må kun finde sted efter skriftlig aftale med forlaget. Copyright (c) 2006 by Forlaget Vandkunsten.