Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Tatar

Tatar

Katrine Klinken: Tatar. Udgivet november 2015. 1. udgave. 1. oplag. Indbundet. 149,95 kr. ISBN 978-87-7695-401-7.

Tilrettelagt af Hedda Bank.

Køb

Tatar er delikat og lidt ud over det sædvanlige. Alligevel enkelt er det rent og lige ud af landevejen. Der er næppe noget sted på kloden, hvor man ikke spiser eller har spist råt kød.
At spise råt kød er urmenneskeligt – det er så grundlæggende, med mange historiske, kulturelle og smagsmæssige variationer verden over. Her er en god bid af dem.

Katrine Klinkens bog byder på mere end 50 opskrifter med tatar af forskellige slags kød og med tilbehør der passer til sæsonen og til alle typer af måltider.

Ud over opskrifterne gives der grundlæggende anvisninger på teknik og hygiejne og lidt om kulturhistorien.