Forlaget Vandkunsten » Kontakt » Pressen skrev

Pressen skrev

"Hvis man klager over mangel på international udsigt og lav loftshøjde i den danske forlagsbranche, har man glemt at tage det lille forlag Vandkunsten i ed. Tidligere i år fik Vandkunsten anmelderne til at dejse om af lykke med den luksuriøse nyoversættelse af 'Tusind og én nats eventyr'. Men det store mellemøstlige eventyr er ikke det eneste dristige togt på verdenslitteraturens vilde vover, vandkunstnerne er draget ud på. Anden bog af 'Jin Ping Mei' er netop udkommet med smuk silkeindbinding, der nærmest smyger sig om hænderne og øjnene."

Kim Skotte i Politiken, 14. december 2013

"Søren Møller Christensens ambitioner som forlægger er til tider så tilpas ude af proportioner med hverdagens støv og sand, at der risikerer at gå ged i den i mere end én forstand. Men det lykkes, hvilket bevidnes af udgivelser som 'Carsten Niebuhrs Rejsebeskrivelse fra Arabien og andre omkringliggende Lande', storværket om den danske renæssancekunstner Melchior Lorck (udnævnt til årets kunstbog i Times Literary Supplement) og Koranen i ny dansk oversættelse. Det er forlæggeri i særklasse."

Politiken 6. marts 2014

"Forlaget lægger stor vægt på, at tekst og illustrationer spiller sammen, og at bøgerne tager sig æstetisk godt ud. Det har indbragt forlaget adskillige hædersbevisninger for fremragende boghåndværk, bl. a. førsteprisen i konkurrencen Årets Boghåndværk fire ud af de sidste fem år og Albertsen Fondens hæderspris 2012 for at have "sat nye standarder for, hvordan danske bøger kan se ud"."

Morten Pihl i Jyllandspostsen, 5. marts 2014