Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Pladecovers. Vinylens revival » Pressen skrev

Pressen skrev

Det handler om dedikation
"Laura Liv Weikop og Lars Dybdahl har nærmest udført et pionerarbejde med bogen ”Pladecovers - Vinylens revival”, hvilket også er titlen på en omfattende udstilling på Danmarks Designmuseum. Der findes stort set ikke danske bøger, der analytisk og med en nærmest forskningsmæssig tilgang dissekerer coveret ned til mindste detalje."
Simon Staun, Fyens Stiftstidende, 7. december 2012.

Vinylens mange omslag (fem ud af seks stjerner)
"Med mange fine biografier over designere og fotografer er Pladecovers en perle af bog og en alternativ kunstbog.
Bjarne Nielsen, Arbejderen, den 1. december 2012."

Brugskunst på 31x31 cm (fire ud af seks stjerner)

"Ny spektakulær bog om pladecoverets udvikling fra karton til kunst."
Torben Bille, Politiken, den 10. november 2012.

Ikke bare indpakning
"I den rigt illustrerede »Pladecovers - vinylens revival« forsøger et stribe skribenter på veloplagt vis at udlægge pladecoverets betydning og oprulle dets historie. Og det der ligner en lille kulturfortælling om pap og vinyl viser sig at spejle af en langt større historie om tidernes skiften - både teknologisk og mentalitetsmæssigt."
Jeppe Krogsgaard Christensen, Århus Stiftstidende, Randers Amtsavis, Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Lemvig Folkeblad, 3. november 2012.

Lydbilleder (fem ud af seks stjerner)
"Den smukke, rigt illustrerede »Pladecovers« handler ikke bare om pap og vinyl, men spejler også en langt større historie om tidernes skiften – både teknologisk og mentalitetsmæssigt."
Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske, den 28. oktober 2012.

Must for plade- og coverelskere
"Fem ud af seks stjerner"
Simon Staun, Fyns Amts Avis, den 13. november 2012.

"Interessant for de mange (vinyl)musiksamlere for hvem coveret var/er en stor del af selve pladens og musikkens identitet. Omslag og musik bliver sat i perspektiv med gode analyser og kommentarer. Derfor også interessant for nutidens kunst- og designudøvere og interesserede i samme. Det er ualmindeligt spændende at (gen)se denne række af pladecovers fra LP'ens storhedstid."
Kent Skov, Lektørudtalelse, uge 2013/06