Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Pølsemad

Pølsemad

Claes Benthien: Pølsemad. Udgivet november 2009. 01. udgave. 01. oplag. 162 sider. Indbundet. 199 kr. ISBN 978-87-7695-145-0.

Tilrettelagt af Carl-H.K. Zakrisson.

Køb

En gammel gastronomisk leveregel siger at ”pølse ska’ serveres med føl’se”, en opfordring der desværre sjældent efterleves.

Bogens forfatter ønsker med denne kogebog om danskerne foretrukne kødspise, at slå et slag for en mere alsidig og raffineret omgang med pølser, dog uden at forbigå hæderkronede traditioner.

Følg med på en spændende odyssé, når der tilberedes pølser på grillen, på panden, på farten, på udenlandsk, på brød, i brød, i svøb, i gryden og i ovnen, og - frem for alt - uden krukkeri.

Opskrifterne kommer vidt omkring i alverdens køkkener, lige fra den klassiske hotdog med hjemmelavet brød, sennep, ketchup og ristede løg til det mere eksotiske som jambalaya med krydrede pølser og skaldyr.

Bogen er rigt illustreret.