Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » De ti bud » Pressen skrev

Pressen skrev

Jesus som Lego-mand

Den klassiske historie beretning om Jesu fødsel får helt nye og skæve dimensioner, når englene er hvide Lego-mænd med skægstubbe, og et Lego-hoved gør det ud for Jesus, der svøbes af sin Lego-mor Jomfru Maria i en Lego-krybbe. Sådan fortælles de bibelske historier nemlig på ny, når Forlaget Vandkunsten i morgen udgiver Juleevangeliet og De ti bud i en gennemgribende lego-illustreret version.

Susan Grønbech Larsen, MetroXpress, 28. november 2006

Bibelhistorie på klods

Lego-projektet er ifølge Brendan Powell Smith ikke hans egen idé, men en opgave, han har fået af Gud. "Når Gud beder én udføre en opgave, så gør man det," siger Brendan Powell Smith. Han bor i San Franciscobugtens ødemarker og hævder, at han lever af en diæt bestående af græshopper, vildhonning og græshopper.

Ritzau/Berlingske Tidende, 28. november 2006

Go'e gaver og go'nathistorie

(Om Juleevangeliet) Et interessant alternativ til børnebibelen, når man vil lære sine børn, hvad julen egentlig handler om . Og ungerne er vilde med de mange detaljerede billeder, som en amerikansk såkaldt pastor, Brendan Powell Smith, står bag.

Ulla Gunge, Nyhedsavisen, 5. december 2006

De 10 bud

De to Lego-bøger har været stort omtalt med billeder i en lang række dagblade, bl.a. Politiken, Kalundborg Folkeblad, Holbæk Amts Venstreblad, og Jyske Vestkysten.