Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet) » Sura 33: Forbundsfællerne » Vers 53

Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet)

Sura 33 (Forbundsfællerne) vers 53

I, der tror! Træd ikke ind i Profetens huse til et måltid, med mindre det er blevet jer tilladt, og ikke uden at vente på, at maden er færdig! Når I er blevet inviteret, kan I træde ind, og når I har spist, skal I sprede jer igen og ikke blive siddende sammen for at snakke. Det krænker Profeten, og han skammer sig over jer. Gud skammer sig ikke over sandheden. Hvis I vil bede kvinderne om noget, så bed dem om det fra den anden side af et forhæng! Det er mere renhjertet for jer og for dem. Det tilkommer ikke jer at krænke Guds udsending og ikke at gifte jer med hans hustruer nogensinde, efter ham. Det ville for Gud være en alvorlig ting.


Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet). Udgivet november 2006. 1. udgave. 1. oplag. 544 sider. Indbundet. 399 kr. ISBN 87-91393-95-7.

Køb

Enhver form for kopiering af teksten er forbudt i henhold til lov om ophavsret, og må kun finde sted efter skriftlig aftale med forlaget. Copyright (c) 2006 by Forlaget Vandkunsten.