Forlaget Vandkunsten » Bøger alfabetisk » Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet) » Sura 4: Kvinderne » Vers 12

Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet)

Sura 4 (Kvinderne) vers 12

Der tilkommer jer halvdelen af, hvad jeres hustruer efterlader sig, hvis de ikke har børn. Hvis de har børn, skal I have en fjerdedel af, hvad de efterlader sig, efter testamentariske bestemmelser, som de har truffet, eller gæld. De skal have en fjerdedel af, hvad I efterlader jer, hvis I ikke har nogen børn. Hvis I har børn, skal de have en ottendedel af, hvad I efterlader jer, efter testamentariske bestemmelser, som I har truffet, eller gæld. Hvis der er arv efter en mand eller kvinde, der hverken har forældre eller børn, men derimod en bror eller søster, så skal de begge have en sjettedel, og hvis der er flere søskende, skal de deles om en tredjedel, efter testamentariske bestemmelser, der er truffet, eller gæld, uden at nogen lider overlast. Dette er en forordning fra Gud. Gud er vidende og langmodig.


Koranen i ny dansk oversættelse (indbundet). Udgivet november 2006. 1. udgave. 1. oplag. 544 sider. Indbundet. 399 kr. ISBN 87-91393-95-7.

Køb

Enhver form for kopiering af teksten er forbudt i henhold til lov om ophavsret, og må kun finde sted efter skriftlig aftale med forlaget. Copyright (c) 2006 by Forlaget Vandkunsten.